Thursday
24.09.2020
23:27
 Avaleht

Fotogrupi O.V.E.R. asutajaliige ja esimees

Rein Urbel

Rein, O.V.E.R.-lane


 
Willkommen Guest Avaleht | Blog | Registrieren | Login
javascript://
Menüü
Albumid
Õpetused [2]
Õpetussõnad ringi paremaks funktsioneerimiseks.
Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Hauptseite » 2016 » April » 11 » Tänavapildid ja juhus
Tänavapildid ja juhus
20:04

Vaatasin äsja ühte tänavafotole pühendatud väljaannet. Pildid olid igati head ja huvitavad. Mind hämmastas see, et pildid, mis tehtud, on saadud valiku tulemusena. Tulistatud on nagu automaadist ja seejärel korda tehtud valitud neist parim kaader. Ma ei pea seda tegevust siiski parimaks. Mulle meeldib kaader pildistamisel ära tunda ja siis teha sellest üks klõps. Kui teen samas kohas mitu pilti, siis kindlasti mitte valanguna. Teen meeleldi samas kohas, aga erinevate "tegelastega" pilti. Kui pildistada sama inimest või seltskonda, vahetan pidevalt võttepunkti, et tekiksid uued seosed pildistatava ja keskkonna vahel. Ka siis, kui pildistatav ja taust kohe loogiliselt kokku ei sobi, peab pildi jaoks seoseid leidma või tekitama. See polegi liiga keeruline minu kui fotograafi jaoks. Palju keerulisem on leida abilisi, kes aitaks kostümeerimisel valikuid teha. Olen selles vallas siiski amatöör ja vajan alati abi ka stiili väljatöötamisel. Minu pildinäidised sel teemal on kahe aasta tagused. Tegu siiski mitte tavapäraste tänavapiltidega. http://fotoover.do.am/photo/ballett_2013/65

Aufrufe: 562 | Hinzugefügt von: Overlane | Rating: 0.0/0 |
Kommentare insgesamt: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Einloggen


Kalender


Arhiiv


Rein Urbel
Make a free website with uCoz